Hierojaopiston Blogi

Blogitekstejä hierojaopinnoista, hieronnasta, urheilusta ja kaikesta siltä väliltä!

Juoksijan polvi
Juoksijan polvi on yleinen rasitusvamma, joka kipuilee polven ulkosyrjällä. Hankaus ärsyttää It- jännetta! Damage Controllina lepoa!

Mutta myös kohdistetut treenit polvilinjalle sekä keskimmäiselle pakaralihakselle voivat auttaa! Jalkaterän hallintaa sekä nilkan liikkuvuutta on myös hyvä harjoitttaa. Tai testaa vaihtaa lenkkareita!

...

Tuki-ja liikuntaelimistön sairaudet ja kiputilat ovat keskeisenä aiheena koko opintojen ajan. Selkäkipu on niistä yleisimpiä!

Onko joskus ollut selkä kipiänä?

Luultavasti, sillä yli 70% ihmisistä kärsii selkäkivuista elämänsä aikana. Syitä on toki monia, rakenteellisiakin.
Selkäkipu voi olla pitkittynyttä, jopa lamaannuttavaa tai se voi olla...

Blogissamme on nyt esitelty opistoa, käsitelty aihetta hierojan työ sekä kirjoitettu hieronnan ja urheiluhieronnan eroista. Toki myös Padel mainittu😁 Nyt ajattelin kirjoittella hieman Fugesta🇪🇸,
Suomen eteläisimmästä kaupungista 😎

Padelin suosio on kasvanut hurjaa vauhtia eikä hidastumista näyttäisi olevan näköpiirissä. Ainut mikä hillitsee pelimääriä on vapaan vuoron löytäminen. Samaa vauhtia kasvaa myös padelin aiheuttamat tuki-ja liikuntaelinsairaudet. Miksi näin?

Usin kuulee kysyttävän, mitä eroa on urheiluhieronnalla ja klassisella hieronnalla tai voiko tulla urheiluhierontaan jos ei ole urheilija?

Hieronta mielletään usein fyysisesti raskaaksi työksi. Tämä ajatus usein juontaa juurensa ystävän tai puolison hartioiden hierontaan, jossa viiden minuutin jälkeen peukalot anelevat armoa.