Hierojaopiston Blogi

Blogitekstejä hierojaopinnoista, hieronnasta, urheilusta ja kaikesta siltä väliltä!

Moni oppilaistamme saapuu Fuengirolaan yksin ja muutto uuteen maahan jännittää. Saattaa myös mietityttää onko tehnyt oikean valinnan oppilaitosta/opettajaa ja opetusympäristöä valitessaan. Pärjääkö taloudellisesti, tuleeko koti-ikävä :)

Olemme tehneet monta vuotta yhteistyötä useamman Suomalaisen oppilaitoksen kanssa tarjoamalla heidän Hieronta-alan oppilailleen mahdollisuuden harjoittelujaksoon Spomalla Fuengirolassa. Harjoittelujaksoja on vuosien aikana ollut monen mittaisia, muutamasta viikosta kuukausiin.

Tuki-ja liikuntaelimistön sairaudet ja kiputilat ovat keskeisenä aiheena koko opintojen ajan. Selkäkipu on niistä yleisimpiä!

Onko joskus ollut selkä kipiänä?

Luultavasti, sillä yli 70% ihmisistä kärsii selkäkivuista elämänsä aikana. Syitä on toki monia, rakenteellisiakin.
Selkäkipu voi olla pitkittynyttä, jopa lamaannuttavaa tai se voi olla...

Blogissamme on nyt esitelty opistoa, käsitelty aihetta hierojan työ sekä kirjoitettu hieronnan ja urheiluhieronnan eroista. Toki myös Padel mainittu😁 Nyt ajattelin kirjoittella hieman Fugesta🇪🇸,
Suomen eteläisimmästä kaupungista 😎

Padelin suosio on kasvanut hurjaa vauhtia eikä hidastumista näyttäisi olevan näköpiirissä. Ainut mikä hillitsee pelimääriä on vapaan vuoron löytäminen. Samaa vauhtia kasvaa myös padelin aiheuttamat tuki-ja liikuntaelinsairaudet. Miksi näin?

Usin kuulee kysyttävän, mitä eroa on urheiluhieronnalla ja klassisella hieronnalla tai voiko tulla urheiluhierontaan jos ei ole urheilija?

Hieronta mielletään usein fyysisesti raskaaksi työksi. Tämä ajatus usein juontaa juurensa ystävän tai puolison hartioiden hierontaan, jossa viiden minuutin jälkeen peukalot anelevat armoa.