Harjoitteluun Espanjaan

Hierojaopiskelija, etsitkö työharjoittelupaikkaa?

Hierojaopiskelijan työharjoittelu

Opiskeletko hieronta-alaa Suomessa ja sinulla on hakusessa harjoittelupaikka opintoihisi kuuluvan työharjoittelujakson ajaksi? Tervetuloa työharjoitteluun Hierojaopistolle Espanjaan!

Työharjoittelujaksosi aikana tarjoamme ammattitaitoisen sekä ensiluokaisen tuen tuki-ja liikuntaelin sairauksien ja urheiluvammojen sekä nivelten liikkuvuuden käytännön hoidossa sekä teoriaopintoina. Pääopettajallamme on vuosien kokemus opetuksesta, ohjaamisesta, manuaaliterapiasta sekä anatomiasta.

Työharjoittelijamme ovat olleet harjoittelussa useamman kuukauden jaksoissa, mutta voit tulla meille vaikka viikoksi! Harjoittelujaksosi aikataulutetaan opintoihisi sopivaksi. Oppilaillamme on työharjoittelua arkisin maanantaista torstaihin, voit olla osana oppilaidemme työharjoitteluaikataulua, tai sinulle voidaan tehdä oma aikataulu.

Halutessasi voit myös osallistua oppilaidemme teoriatunneille, jotka ovat arkisin 8-13 välisenä aikana, noin neljä tuntia kerrallaan. Saat myös tiimiimme tuen ja koulutetun ammattilaishierojan arvioinnin hieronnastasi.

Vuokra asunnon etsintä harjoittelujaksolle on helppoa, Fuengirolassa on mm. paljon suomenkielisiä asunnonvälittäjiä. Lisäksi edullisia hostelleja. Autamme mielellämme ennen harjoittelujaksoasi ja olemme tukena koko harjoittelujakson ajan.
 

Miksi harjoitteluun Espanjaan?

Työharjoittelu meillä on mukavaa! Olemme asiakaslähtöisiä ja laaja asiakaskuntamme koostuu eri ikäluokista ja taustoista, pääsääntöisesti täysi-ikäisiä, kansainvälisistä ihmisistä! 

Pääopettajamme Kari Kinnunen sekä tiimimme on tukenasi koko työharjoittelusi ajan. Sinun kannattaa  osallistua myös teoriatunneillemme, sillä Karilla on ensiluokkainen kokemus, niin opettamisesta, ohjauksesta, kuin käytännönhieronnastakin! Lue lisää oppilaidemme kokemuksista

Vastapainona työharjoittelulle, Fuengirola tarjoaa valoa ja lämpöä, kilometrien mittaisen hiekkarannan sekä kauniit vuoret, mahtavan ravintolakulttuurin ja helpot kulkuyhteydet suurkaupunkeihin.
Asumisen ja elämisen edullisuutta unohtamatta! Lue lisää Fuengirolasta

Kokemuksia harjoittelusta

Hierojaharjoittelijoidemme kokemuksia harjoittelusta Hierojaopistolta 

Linnea 

ProTeam @ Sport Massage Institute of Finland 

Opiskelin Suomessa hieronnan ammattitutkintoa ja jo opintojen alussa sain kuulla että opintoihin kuuluu 5 viikon harjoittelu muualla, tiesin heti että haluan päästä harjoitteluun Espanjaan.

Suomessa koulustani sain möys tiedon  mahdollisuudesta ulkomaanharjoitteluun sekä sain kuulla, että kouluni auttaa taloudellisesti ja ohjeistaa harjoittelujaksoni asioissa.

Sain Erasmus tukea työharjoittelun ajaksi, joka kattoi hyvin lennot, majoituksen ja elämisen espanjassa työharjoittelun aikana. Myös kouluni yhteyshenkilö auttoi kaikessa tähän liittyvässä. Sain myös innostuneen myöntävän vastauksen työharjoittelukysymykseen Hierojaopistolta Espanjasta, joten asia oli sillä sovittu. Lennot ja asunnon järjestely harjoittelun ajaksi oli myös helppoa. 

Hierojaopistolle saavuttuani henkilökunta sekä opiskelijat ottivat minut ystävällisesti ja avosylin vastaan, ja tutustuttivat paikkoihin, Fuengirolaan sekä harrastus mahdollisuuksiin. Arki työharjoittelun aikana oli todella mukavaa; aamupäivisin olin teoria tunneilla, iltapäivisin oli asiakashierontoja jossa riitti mukavasti ja monipuolisesti asiakkaita nuorista urheilijoista eläkeläisiin, ja monina iltoina olin muiden opiskelijoiden kanssa pelaamassa padelia tai istumassa iltaa tapasten parissa tai muuta vastaavaa. Todella rentoa, hauskaa, opettavaista ja mukavaa, aivan mahtavaa siis.

Itse harjoittelu oli todella onnistunut ja mukava sekä hauska kaikinpuolin, vaikka koronan aiheuttama sulkutila sitä hieman lyhensikin. Sain hyvin vaikuttaa itse työskentelyaikoihini ja kävin lisäksi myös Hierojaopiston opiskelijoidensa teoriatunneilla jotka piti Kari.

Opin paljon uutta ja yksityiskohtaisempaa tietoa Karilta, jota ei minun koulussani oltu opetettu.

Pidin todella paljon työharjoittelustani Hierojaopistolla ja olin todella kiitollinen että käytin tilaisuuden hyväksi ja lähdin ulkomaille työharjoitteluun.

Ihastuin niin kovasti paikkaan, että jo harjoittelun aikana päätin, että haluan muuttaa Espanjaan! Valmistuttuani Suomessa hierojaksi hain ja pääsin Hierojaopistolle ProTeam ammattilaishierojaksi.


Suosittelen lähtöä työharjoitteluun ulkomaille kaikille, siinä saa kokemusta itse työstä mutta myös erilaisesta kulttuurista sekä uudenlaisesta ympäristöstä opiskella ja työskennellä sekä paljon rennommasta ilmapiiristä


Ota yhteyttä 

Lähetä yhteydenottolomake ja jutellaan lisää tarpeistasi sekä työharjoittelun ajankohdasta ja toiveistasi.