Harjoitteluun Espanjaan!

Hierojaopiskelija, etsitkö työharjoittelupaikkaa?

Hierojaopiskelijan työharjoittelu

Opiskeletko hieronta-alaa Suomessa ja sinulla on etsinnässä harjoittelupaikka opintoihisi kuuluvan työharjoittelujakson ajaksi? Tervetuloa työharjoitteluun Hierojaopistolle Fuengirolaan!


Työharjoittelujaksollesi tarjoamme ammattitaitoista opetusta tuki-ja liikuntaelin sairauksien, urheiluvammojen sekä nivelten liikkuvuuden käytännön hoidossa sekä teoriassa. Pääopettajallamme Kari Kinnusella on vuosien kokemus opetuksesta, ohjaamisesta, manuaaliterapiasta sekä anatomiasta.


Halutessasi sinulla on mahdollisuus osallistua harjoittelusi ajan teoriatunneille Spoman hierojaoppilaiden kanssa ja tätä lämpimästi myös suosittelemme! Saat myös tiimiimme tuen ja koulutetun ammattilaishierojan arvioinnin hieronnastasi harjoittelujaksosi aikana.

Työharjoittelu sijoittuu arkipäiviin ja voit olla osana oppilaidemme työharjoitteluaikataulua, tai voimme  aikatauluttaa harjoittelujakson opintoihisi sopivaksi. Harjoittelujakso voi kestää useamman kuukauden, tai voit tulla meille vaikka viikoksi!

Vastapainoksi harjoittelulle Fuengirola tarjoaa aurinkoa, mahtavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet sekä pitkät hiekkarannat. Eläminen on edullista ja mielekästä vapaa-ajan tekemistä löytyy varmasti jokaiselle! 

Majoituksestarjontaa harjoittelujaksolle Fuengirolassa on paljon, myös mm. suomenkielisiä asunnonvälittäjiä ja Airbnb sekä Booking.com tarjoavat paljon majoitusvaihtoehtoja.  Autamme sinua mielellämme ja olemme tukena koko harjoittelujakson ajan!

 

Miksi harjoitteluun Spomalle?

Työharjoittelu meillä on mukavaa 😊 Olemme asiakaslähtöisiä ja laaja asiakaskuntamme koostuu eri ikäluokista ja taustoista, pääsääntöisesti täysi-ikäisiä, kansainvälisistä asiakkaista! 

Pääopettajamme Kari Kinnunen sekä tiimimme on tukenasi koko työharjoittelusi ajan. Sinun kannattaa  osallistua myös teoriatunneillemme, sillä Karilla on ensiluokkainen kokemus, niin opettamisesta, ohjauksesta, kuin käytännönhieronnastakin! Lue lisää oppilaidemme kokemuksista !

Vastapainona harjoittelulle, Fuengirola tarjoaa valoa ja lämpöä, kilometrien mittaisen hiekkarannan sekä kauniit vuoret, mahtavan ravintolakulttuurin ja helpot kulkuyhteydet suurkaupunkeihin.
Lue lisää Fuengirolasta !

Kokemuksia harjoittelusta

Hierojaharjoittelijoidemme kokemuksia harjoittelusta Hierojaopistolta 

Arttu-Pekka

Kevät 2023

Olin kuukauden mittaisella työharjoittelujaksolla Spomalla, mikä oli yksi mieleenpainuvimmista kokemuksista.Työskentelyssä oli täydellinen tasapaino tekemisen meiningin ja rennon ilmapiirin välillä, mikä teki kokemuksestani erinomaisen kaiken puolin, puhumattakaan ammattitaitoisesta työporukasta, mikä otti avosylin vastaan. Opin paljon uutta käytännön sekä teorian kannalta, mikä kehitti omaa ammattitaitoa huomattavasti ja se edesauttoi tunnetta siitä, että nyt ollaan aivan oikealla alalla. Vaikkakin suurin osa asiakkaista olivatkin suomalaisia, niin välillä pääsi kielipääkin koetukselle, mikä oli mielestäni todella mukavaa; tykkään puhua englantiakin ja siitä sainkin hyvää palautetta sekä asiakkailta että kollegoilta. Samalla reissulla pääsi kokemaan espanjan lämmön ja kulttuurin ensimmäistä kertaa ja olenkin sitä mieltä, että toistekin pitää lähteä siellä päin käymään. Suosittelen ehdottomasti kenelle tahansa hierojaopiskelijalle työharjoittelujaksoa Spomalla, jos siihen vain tarjotaan mahdollisuus, sillä kokemus Spomalla antoi enemmän kuin odottikaan. Suuret kiitokset Spomalle tästä kokemuksesta, olette huippuporukka!

Jaana

Kevät 2023

Kuukauden työharjoittelu SPOMAlla oli aivan huikea kokemus. Reissuun pääsin Erasmus+ rahoituksella jamatka ajoittui juuri sopivasti Espanjan kesän alkuun.

Opistolla porukka otti minut avosylin vastaan. Siellä ei tarvinnut jännittää ja aina sai apua, asiaan kuin asiaan. Opettaja Karin ammattitaito on aivan huippuluokkaa ja hänen opetustapansa rauhallista ja innoittavaa. Laaja-alainen ja korkeatasoinen opetus huokui siellä opiskelevista. ProTeamin- henkilöiltä sain kullanarvoisia käytännön vinkkejä tekemiseeni. Ilmapiiri opistolla oli asiantuntevaa, välittävää, yhteisöllistä, iloista ja rentoa.

Teoria ja käytännön oppien lisäksi sain tekemiseeni varmuutta, uskoa itseeni ja tuntumaa hierojanammattiin. Asiakkaat olivat aivan ihania. Sain hyviä asiakaskohtaamisia ja tsemppiä jatkaa valitsemallanialalla. Lisäksi olihan Espanjassa aivan hulppeat puitteet oleskella auringon alla

Suosittelen työharjoittelupaikaksi tai opiskelupaikaksi. Mikäli mahdollista, palaan takaisin!

Kiitos Spoma, Kari, Saila, ProTeam- ja Spoma12- henkilöt, muut harjoittelijat ja te mukanani matkanneet!

Linnea 

Kevät 2020

Opiskelin Suomessa hieronnan ammattitutkintoa ja jo opintojen alussa sain kuulla että opintoihin kuuluu 5 viikon harjoittelu muualla, tiesin heti että haluan päästä harjoitteluun Espanjaan.

Suomessa koulustani sain möys tiedon  mahdollisuudesta ulkomaanharjoitteluun sekä sain kuulla, että kouluni auttaa taloudellisesti ja ohjeistaa harjoittelujaksoni asioissa.

Sain Erasmus tukea työharjoittelun ajaksi, joka kattoi hyvin lennot, majoituksen ja elämisen espanjassa työharjoittelun aikana. Myös kouluni yhteyshenkilö auttoi kaikessa tähän liittyvässä. Sain myös innostuneen myöntävän vastauksen työharjoittelukysymykseen Hierojaopistolta Espanjasta, joten asia oli sillä sovittu. Lennot ja asunnon järjestely harjoittelun ajaksi oli myös helppoa. 

Hierojaopistolle saavuttuani henkilökunta sekä opiskelijat ottivat minut ystävällisesti ja avosylin vastaan, ja tutustuttivat paikkoihin, Fuengirolaan sekä harrastus mahdollisuuksiin. Arki työharjoittelun aikana oli todella mukavaa; aamupäivisin olin teoria tunneilla, iltapäivisin oli asiakashierontoja jossa riitti mukavasti ja monipuolisesti asiakkaita nuorista urheilijoista eläkeläisiin, ja monina iltoina olin muiden opiskelijoiden kanssa pelaamassa padelia tai istumassa iltaa tapasten parissa tai muuta vastaavaa. Todella rentoa, hauskaa, opettavaista ja mukavaa, aivan mahtavaa siis.

Itse harjoittelu oli todella onnistunut ja mukava sekä hauska kaikinpuolin, vaikka koronan aiheuttama sulkutila sitä hieman lyhensikin. Sain hyvin vaikuttaa itse työskentelyaikoihini ja kävin lisäksi myös Hierojaopiston opiskelijoidensa teoriatunneilla jotka piti Kari.


Opin paljon uutta ja yksityiskohtaisempaa tietoa Karilta, jota ei minun koulussani oltu opetettu.

Pidin todella paljon työharjoittelustani Hierojaopistolla ja olin todella kiitollinen että käytin tilaisuuden hyväksi ja lähdin ulkomaille työharjoitteluun.

Ihastuin niin kovasti paikkaan, että jo harjoittelun aikana päätin, että haluan muuttaa Espanjaan! Valmistuttuani Suomessa hierojaksi hain ja pääsin Hierojaopistolle ProTeam ammattilaishierojaksi.


Suosittelen lähtöä työharjoitteluun ulkomaille kaikille, siinä saa kokemusta itse työstä mutta myös erilaisesta kulttuurista sekä uudenlaisesta ympäristöstä opiskella ja työskennellä sekä paljon rennommasta ilmapiiristä!


Maarit

Syksy 2022

Opiskelen hierojan ammattitutkintoa Careeriassa, Tikkurilassa.

Vietin kahden kuukauden työharjoittelun Spomassa. Opin todella paljon uutta hieronnasta kokonaisuutena ja extraa urheiluhieromisen näkökulmasta. Sain varmuutta omaan työhön ja rohkeutta tehdä, mitä osaan. En voisi kuvitella hierojaopiskelijalle parempaa harjoittelupaikkaa kuin Sport Massage Institute of Finland.

Opiston vetäjä ja pääopettaja - el Professor - Kari on anatomian ja käytännön huippuosaaja ja hänen opetustapansa on innostava. Kari ja koko Pro-henkilökunta, opiskelijat mukaan lukien tekevät ilmapiiristä lämpimän ja luovat turvallisen oppimisympäristön: opiskelun tuki on koko ajan saatavilla.

Lisäksi olosuhteet opiskelulle ovat melkoisen ihanteelliset, jos pidät valosta, lämmöstä ja ihmisistä. Vapaa-ajalle Fugesta löytyy paljon monenlaista tekemistä: padel, tennis, rullakiekko, gastronomia, kulttuuri ja pienet lähikylät sekä kaukaisemmat kaupunkikohteet ja maisemat.


Jos mielit ulkomaille työharjoitteluun, majoitus- ja matkustusasioissa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä. Oma kouluni yhteyshenkilö hoiti Erasmus-tuen hakemisen, ja tuki kattoi kivasti matkan kulut. Voin lämpimästi suositella suomalaista hierojaopistoa Fuengirolassa opiskeluun sekä työssäoppimispaikaksi!

Kaisa

Kevät 2023

Yllätyin iloisesti miten vastaanottavaisia Hierojaopistolla oltiin. Ammattitaitoinen ja rauhallinen opettaja ja muu työryhmä kannattelivat rentoa ja kiinnostavaa ilmapiiriä. Asiakkaita oli niin riittävästi, että varmuutta omaan tekemiseen lähti mukaan kiitettävästi. Olisin viihtynyt pidempäänkin oppien lisää.

Inka

Kevät 2023 

Ihan huippu paikka opiskella! Koulun porukka toivotti tervetulleeksi heti alusta saakka. Ei tarvinnut yhtään jännittää ja varmasti sai apua keneltä tahansa kun vain kysyi. Opetus ihan priimaa! Olin kk verran harkassa ja sillä aikaa sai hyvin kiinni millaista hierojan työ on sekä sai syvennettyä omaa oppimaa. Mahtava paikka myös harrastaa. Suosittelen kaikille rohkeasti lähtemään tänne!

Atte

Kevät 2022

Täältä vahva suositus mennä tekemään työharjoittelu Espanjan auringon alla Spomassa. Hakuprosessi ennen lähtöä ja sitten paikan päällä henkilökuntaan, muihin opiskelijoihin ja hierontaklinikan tiloihin tutustuminen, kaikki meni kuin vettä vaan. Aurinko paistoi, hieronta ja biitsit maistui. Muchas gracias!

Atte (opiskellut koulutetuksi hierojaksi StadinAO:ssa)

Tuire

Syksy 2022

Opiskelen Stadin ammattiopistossa koulutetuksi hierojaksi. Opintoihin
kuuluu 7 viikon käytännön harjoittelu kentällä ja toivoin kovasti saavani suorittaa osan siitä ulkomailla.
 

Perheellisenä 7 viikkoa minun elämäntilanteessa olisi ollut liian pitkä aika, mutta onnekseni sain myönteisen vastaanoton pääopettaja Kari Kinnuselta ajatukselle suorittaa jaksosta puolet Hierojaopistolla Fuengirolassa ja puolet Suomessa. Pohjalla minulla oli kuukauden klinikkajakso omalla koululla asiakastyöstä. 


Asunto ja lennot järjestyivät kivasti eRasmus tuen turvin. Heirojaopistolla oli erittäin ystävällinen vastaanotto niin henkilökunnan kuin muiden oiskelijoiden puolesta. Ystävällisen ja asiantuntevan vastaanoton jälkeen oli turvallinen olo aloittaa asiakashieronnat hierojaopistolla. 


Asiakkaat olivat rentoja ja mukavia ja pääopettaja Kari Kinnuselta sain vinkkejä ja asiantuntevaa yksilöllistä ohjausta käytännön työhön. 

Suosittelen lämpimästi Fuengirolan hierojaopistoa harjoittelupaikaksi. Syynä suositukseeni mm. ihanteelliset olosuhteet sekä pätevä, asiantunteva, ystävällinen ja yksilöllinen ohjaus ja palaute. Rohkeus ja varmuus omaan tekemiseen karttui harjoittelun aikana valtavasti.

Milla

Kevät 2022

Oli kyllä ihan paras päätös lähteä koulun työharjoitteluun Spomalle Espanjan auringon alle. Kaikki järjestelyt sujui Erasmuksen ja koulun kautta ennen reissua helposti, asunto löytyi airbnb:stä ja kustannuksissa auttoi Erasmukselta saadut tuet. Järjestelyissä meni kuitenkin ennen reissua joitakin kuukausia, joten oman harjoittelun suunnittelu kannattaa aloittaa ihan hyvissä ajoin.

Itse harjoitteluaika olikin sit aivan upeeta,mahtavaa ja kaikkee siitä väliltä! Saatiin normisti osallistua Spoma 10 -luokkalaisten mukana opiskeluun, ja juuri tämä mahdollisuus olikin mulle yksi isoimmista eduista tämän reissun aikana. Koulun opetuksen taso ja varsinkin opettaja Karin tietotaito, ymmärrys ja osaaminen ovat ihan huikeita! Opin tämän neljän viikon aikana varmaan enemmän, kuin Suomessa koulussa neljän kuukauden aikana (saako näin sanoo😂)

Asiakkaat Espanjassa olivat myös tosi huippuja. Sain jo tämän neljän viikon aikana rakennettua muutaman hyvän asiakassuhteen, jotka motivoivat minua jatkamaan valitsemallani alalla.

Tästä ihanasta kokemuksesta jäi taskuun kasa uusia oppeja, taitoja ja ystäviä, upeita elämyksiä, maisemia ja ihmisiä.

Parhautta!

Kiitos Spoma, Kari, Pro teamin tyypit ja especially Spoma10 😊😊

Janne

Kevät 2022

Harjoittelujakso Fuengirolassa.

Suoritin hierojan ammattitutkintoon kuuluvan työharjoittelun Espanjassa ja 3 viikon jälkeen voin todeta että päätös oli oikea. Mukavien asiakkaiden ja osaavien kouluttajien ja opiskelijoiden kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Kokonaisuutena kokemus oli hieno, koska harjoittelun lisäksi aikaa jäi omille harrastuksille ja paikalliseen kulttuuriin tutustumiseen. Suosittelen lämpimästi ☀️ mikäli opiskelu- tai harjoittelupaikka tutkintoon liittyen vielä mietinnässä!

Tiina 

Tiina Simpanen

Tiina Simpanen

Syksy 2021

- Liikunnanohjaaja AMK,
- FAF Personal Trainer
- FAF Finlandin perustaja

Päätin hakea työharjoitteluun Espanjaan, kun se koulumme kautta oli mahdollista. Valitsin Uheiluhierojakoulun, Spoman Los Pacosissa, koska se vaikutti nettisivujen mukaan nuorekkaalta ja aikaansa seuraavalta. Kuten minäkin:=)


Seitsemän viikon harjoittelujakso sujui erinomaisesti, mutta aivan liian nopeasti. Opettajani ja mentorini Kari oli läsnä jokaisena päivänä ja jaksoi maltillisesti opettaa ja kerrata minulle asioita kerta toisensa jälkeen. Karin valtava tietomäärä, osaaminen ja kokemus puhuivat puolestaan. Pidin hänen pedagogisesta otteestaan, joka oli salliva ja kannusta ja jätti tilaa myös omalle ajattelulle ja oivaltamiselle. 


Opin paljon uutta eri hierontatekniikoista, työergonomiasta sekä potilaan hoitamisesta. Katson luottavaisesti eteenpäin kohti näyttökoetta sekä työn aloittamista koulutettuna hierojana.

Suosittelen lämpimästi koulua opiskelupaikaksi sekä työharjoitteluun!

Oskari

Kevät 2022

Olin keväällä 2022 työharjoittelussa espanjan hierojaopistolla. Koulu oli todella viihtyisällä paikalla ja tuntien sekä hierontojen välissä oli mukava istahtaa terassille tai uima-altaalle paistattelemaan aurinkoon kahvikuppi kädessä. Opetus oli erittäin hyvää ja ilmapiiri koulussa oli mukava. Voin suositella erittäin lämpimästi tätä paikkaa joko opiskelu tai harjoittelupaikaksi! Itse ainakin menen vielä joku päivä jatkokoulutuksiin tänne :)

Hannele

Kevät 2022

Yksi parhaimmista ratkaisuista hakea työharjoitteluun Espanjaan kun se koulumme kautta oli mahdollista! Erasmus tuki työharjoittelun ajaksi tukemaan taloudellisesti helpotti lentolippun,asunnon ja elämisen kustannuksia. Koulun yhteyshenkilö auttoi käytännön asioissa.Ihana oli saada innostava myönteinen vastaus hakemukseeni hierojaopistolle. Minut otettiin ystävällisesti vastaan Karin, opiskelukavereiden ja ProTeamin väen keskuuteen.Opistolla on mukava ja lämmin ilmapiiri.Arki oli todella mukavaa.Opin paljon uutta ja yksityiskohtaisempaa tietoa Karilta jota ei ollut opetettu koulussani.Hän on todella ammattitaitoinen.Pidin hänen tavastaan opettaa joka oli salliva sekä kannustava.Aamupäivät meillä oli teoriaa ja iltapäivällä monipuolisia asiakahierontoja jossa oli nuorista urheilijoista eläkelläisiin.Todella opettavaista sekä mukavaa. Olen ikuisesti kiitollinen että käytin tämän mahdollisuuden hyväkseni.Suosittelen lämpimästi koulua opiskelupaikaksi tai työharjoitteluun.

Amanda

Syksy 2022

Opiskelen Kaustisella hierojaksi ja etukäteen jo oli tiedossa, että tulen syksyllä viettämään muutaman kuukauden Fuengirolassa. Vähän stressasi se, kuinka paljon jään opinnoistani jälkeen tuona aikana.

Onneksi Spomasta järjestyi tuolle ajalle harjoittelupaikka helposti ja sain paljon käytännön kokemusta sekä mahdollisuuden osallistua myös erittäin laadukkaisiin teoriatunteihin.

Tällainen "kävijäkin" otettiin tosi hyvin porukkaan mukaan ja ryhmässä satsattiin kaikkien viihtyvyyteen ja hyvään yhteishenkeen.

Vahva suositus Spomalle!

Ota yhteyttä!

Lähetä yhteydenottolomake ja jutellaan lisää tarpeistasi sekä työharjoittelun ajankohdasta ja toiveista.