Harjoitteluun Espanjaan

Hierojaopiskelija, etsitkö työharjoittelupaikkaa?

Hierojaopiskelijan työharjoittelu

Opiskeletko hieronta-alaa Suomessa ja sinulla on hakusessa harjoittelupaikka opintoihisi kuuluvan työharjoittelujakson ajaksi? Tervetuloa työharjoitteluun Hierojaopistolle Espanjaan!

Työharjoittelujaksosi aikana tarjoamme ammattitaitoisen sekä ensiluokkaisen tuen tuki-ja liikuntaelin sairauksien ja urheiluvammojen sekä nivelten liikkuvuuden käytännön hoidossa sekä teoriaopintoina. Pääopettajallamme on vuosien kokemus opetuksesta, ohjaamisesta, manuaaliterapiasta sekä anatomiasta.

Työharjoittelijamme ovat olleet harjoittelussa useamman kuukauden jaksoissa, mutta voit tulla meille vaikka viikoksi! Harjoittelujaksosi aikataulutetaan opintoihisi sopivaksi. Oppilaillamme on työharjoittelua arkisin maanantaista torstaihin, voit olla osana oppilaidemme työharjoitteluaikataulua, tai sinulle voidaan tehdä oma aikataulu.

Halutessasi voit myös osallistua oppilaidemme teoriatunneille, jotka ovat arkisin 8-13 välisenä aikana, noin neljä tuntia kerrallaan. Saat myös tiimiimme tuen ja koulutetun ammattilaishierojan arvioinnin hieronnastasi.

Vuokra asunnon etsintä harjoittelujaksolle on helppoa, Fuengirolassa on mm. paljon suomenkielisiä asunnonvälittäjiä. Lisäksi edullisia hostelleja. Autamme sinua mielellämme ennen harjoittelujaksoasi ja olemme tukena koko harjoittelujakson ajan!

 

Miksi harjoitteluun Espanjaan?

Työharjoittelu meillä on mukavaa! Olemme asiakaslähtöisiä ja laaja asiakaskuntamme koostuu eri ikäluokista ja taustoista, pääsääntöisesti täysi-ikäisiä, kansainvälisistä ihmisistä! 

Pääopettajamme Kari Kinnunen sekä tiimimme on tukenasi koko työharjoittelusi ajan. Sinun kannattaa  osallistua myös teoriatunneillemme, sillä Karilla on ensiluokkainen kokemus, niin opettamisesta, ohjauksesta, kuin käytännönhieronnastakin! Lue lisää oppilaidemme kokemuksista

Vastapainona työharjoittelulle, Fuengirola tarjoaa valoa ja lämpöä, kilometrien mittaisen hiekkarannan sekä kauniit vuoret, mahtavan ravintolakulttuurin ja helpot kulkuyhteydet suurkaupunkeihin.
Asumisen ja elämisen edullisuutta unohtamatta! Lue lisää Fuengirolasta

Kokemuksia harjoittelusta

Hierojaharjoittelijoidemme kokemuksia harjoittelusta Hierojaopistolta 

Linnea 

ProTeam @ Sport Massage Institute of Finland 

Kevät 2020

Opiskelin Suomessa hieronnan ammattitutkintoa ja jo opintojen alussa sain kuulla että opintoihin kuuluu 5 viikon harjoittelu muualla, tiesin heti että haluan päästä harjoitteluun Espanjaan.

Suomessa koulustani sain möys tiedon  mahdollisuudesta ulkomaanharjoitteluun sekä sain kuulla, että kouluni auttaa taloudellisesti ja ohjeistaa harjoittelujaksoni asioissa.

Sain Erasmus tukea työharjoittelun ajaksi, joka kattoi hyvin lennot, majoituksen ja elämisen espanjassa työharjoittelun aikana. Myös kouluni yhteyshenkilö auttoi kaikessa tähän liittyvässä. Sain myös innostuneen myöntävän vastauksen työharjoittelukysymykseen Hierojaopistolta Espanjasta, joten asia oli sillä sovittu. Lennot ja asunnon järjestely harjoittelun ajaksi oli myös helppoa. 

Hierojaopistolle saavuttuani henkilökunta sekä opiskelijat ottivat minut ystävällisesti ja avosylin vastaan, ja tutustuttivat paikkoihin, Fuengirolaan sekä harrastus mahdollisuuksiin. Arki työharjoittelun aikana oli todella mukavaa; aamupäivisin olin teoria tunneilla, iltapäivisin oli asiakashierontoja jossa riitti mukavasti ja monipuolisesti asiakkaita nuorista urheilijoista eläkeläisiin, ja monina iltoina olin muiden opiskelijoiden kanssa pelaamassa padelia tai istumassa iltaa tapasten parissa tai muuta vastaavaa. Todella rentoa, hauskaa, opettavaista ja mukavaa, aivan mahtavaa siis.

Itse harjoittelu oli todella onnistunut ja mukava sekä hauska kaikinpuolin, vaikka koronan aiheuttama sulkutila sitä hieman lyhensikin. Sain hyvin vaikuttaa itse työskentelyaikoihini ja kävin lisäksi myös Hierojaopiston opiskelijoidensa teoriatunneilla jotka piti Kari.

Opin paljon uutta ja yksityiskohtaisempaa tietoa Karilta, jota ei minun koulussani oltu opetettu.

Pidin todella paljon työharjoittelustani Hierojaopistolla ja olin todella kiitollinen että käytin tilaisuuden hyväksi ja lähdin ulkomaille työharjoitteluun.

Ihastuin niin kovasti paikkaan, että jo harjoittelun aikana päätin, että haluan muuttaa Espanjaan! Valmistuttuani Suomessa hierojaksi hain ja pääsin Hierojaopistolle ProTeam ammattilaishierojaksi.


Suosittelen lähtöä työharjoitteluun ulkomaille kaikille, siinä saa kokemusta itse työstä mutta myös erilaisesta kulttuurista sekä uudenlaisesta ympäristöstä opiskella ja työskennellä sekä paljon rennommasta ilmapiiristä!


Atte

Kevät 2022

Täältä vahva suositus mennä tekemään työharjoittelu Espanjan auringon alla Spomassa. Hakuprosessi ennen lähtöä ja sitten paikan päällä henkilökuntaan, muihin opiskelijoihin ja hierontaklinikan tiloihin tutustuminen, kaikki meni kuin vettä vaan. Aurinko paistoi, hieronta ja biitsit maistui. Muchas gracias!

Atte (opiskellut koulutetuksi hierojaksi StadinAO:ssa)

Milla

Kevät 2022

Oli kyllä ihan paras päätös lähteä koulun työharjoitteluun Spomalle Espanjan auringon alle. Kaikki järjestelyt sujui Erasmuksen ja koulun kautta ennen reissua helposti, asunto löytyi airbnb:stä ja kustannuksissa auttoi Erasmukselta saadut tuet. Järjestelyissä meni kuitenkin ennen reissua joitakin kuukausia, joten oman harjoittelun suunnittelu kannattaa aloittaa ihan hyvissä ajoin.

Itse harjoitteluaika olikin sit aivan upeeta,mahtavaa ja kaikkee siitä väliltä! Saatiin normisti osallistua Spoma 10 -luokkalaisten mukana opiskeluun, ja juuri tämä mahdollisuus olikin mulle yksi isoimmista eduista tämän reissun aikana. Koulun opetuksen taso ja varsinkin opettaja Karin tietotaito, ymmärrys ja osaaminen ovat ihan huikeita! Opin tämän neljän viikon aikana varmaan enemmän, kuin Suomessa koulussa neljän kuukauden aikana (saako näin sanoo😂)

Asiakkaat Espanjassa olivat myös tosi huippuja. Sain jo tämän neljän viikon aikana rakennettua muutaman hyvän asiakassuhteen, jotka motivoivat minua jatkamaan valitsemallani alalla.

Tästä ihanasta kokemuksesta jäi taskuun kasa uusia oppeja, taitoja ja ystäviä, upeita elämyksiä, maisemia ja ihmisiä.

Parhautta!

Kiitos Spoma, Kari, Pro teamin tyypit ja especially Spoma10 😊😊

Janne

Kevät 2022

Harjoittelujakso Fuengirolassa.

Suoritin hierojan ammattitutkintoon kuuluvan työharjoittelun Espanjassa ja 3 viikon jälkeen voin todeta että päätös oli oikea. Mukavien asiakkaiden ja osaavien kouluttajien ja opiskelijoiden kanssa oli mukava tehdä yhteistyötä. Kokonaisuutena kokemus oli hieno, koska harjoittelun lisäksi aikaa jäi omille harrastuksille ja paikalliseen kulttuuriin tutustumiseen. Suosittelen lämpimästi ☀️ mikäli opiskelu- tai harjoittelupaikka tutkintoon liittyen vielä mietinnässä!

Tiina 

Tiina Simpanen

Tiina Simpanen

Syksy 2021

- Liikunnanohjaaja AMK,
- FAF Personal Trainer
- FAF Finlandin perustaja

Päätin hakea työharjoitteluun Espanjaan, kun se koulumme kautta oli mahdollista. Valitsin Uheiluhierojakoulun, Spoman Los Pacosissa, koska se vaikutti nettisivujen mukaan nuorekkaalta ja aikaansa seuraavalta. Kuten minäkin:=)


Seitsemän viikon harjoittelujakso sujui erinomaisesti, mutta aivan liian nopeasti. Opettajani ja mentorini Kari oli läsnä jokaisena päivänä ja jaksoi maltillisesti opettaa ja kerrata minulle asioita kerta toisensa jälkeen. Karin valtava tietomäärä, osaaminen ja kokemus puhuivat puolestaan. Pidin hänen pedagogisesta otteestaan, joka oli salliva ja kannusta ja jätti tilaa myös omalle ajattelulle ja oivaltamiselle. 


Opin paljon uutta eri hierontatekniikoista, työergonomiasta sekä potilaan hoitamisesta. Katson luottavaisesti eteenpäin kohti näyttökoetta sekä työn aloittamista koulutettuna hierojana.

Suosittelen lämpimästi koulua opiskelupaikaksi sekä työharjoitteluun!

Oskari

Kevät 2022

Olin keväällä 2022 työharjoittelussa espanjan hierojaopistolla. Koulu oli todella viihtyisällä paikalla ja tuntien sekä hierontojen välissä oli mukava istahtaa terassille tai uima-altaalle paistattelemaan aurinkoon kahvikuppi kädessä. Opetus oli erittäin hyvää ja ilmapiiri koulussa oli mukava. Voin suositella erittäin lämpimästi tätä paikkaa joko opiskelu tai harjoittelupaikaksi! Itse ainakin menen vielä joku päivä jatkokoulutuksiin tänne :)

Hannele

Kevät 2022

Yksi parhaimmista ratkaisuista hakea työharjoitteluun Espanjaan kun se koulumme kautta oli mahdollista! Erasmus tuki työharjoittelun ajaksi tukemaan taloudellisesti helpotti lentolippun,asunnon ja elämisen kustannuksia. Koulun yhteyshenkilö auttoi käytännön asioissa.Ihana oli saada innostava myönteinen vastaus hakemukseeni hierojaopistolle. Minut otettiin ystävällisesti vastaan Karin, opiskelukavereiden ja ProTeamin väen keskuuteen.Opistolla on mukava ja lämmin ilmapiiri.Arki oli todella mukavaa.Opin paljon uutta ja yksityiskohtaisempaa tietoa Karilta jota ei ollut opetettu koulussani.Hän on todella ammattitaitoinen.Pidin hänen tavastaan opettaa joka oli salliva sekä kannustava.Aamupäivät meillä oli teoriaa ja iltapäivällä monipuolisia asiakahierontoja jossa oli nuorista urheilijoista eläkelläisiin.Todella opettavaista sekä mukavaa.Olen ikuisesti kiitollinen että käytin tämän mahdollisuuden hyväkseni.Suosittelen lämpimästi koulua opiskelupaikaksi tai työharjoitteluun.

Salla

Kevät 2022

Päätös lähteä Espanjaan harjoitteluun oli helppo sen jälkeen kun sain järjestettyä lapseni ja mieheni mukaan. Alueelta löytyy suomenkielistä päivähoitoa ja etätyöpiste, joka helpottaa perheen mukaan ottoa.Olen vaikuttunut koulun opetuksen tasosta. Jokunen lamppu syttyi päässä 4 viikon harjoittelun aikana. Karin tietämys ja kokemus tekevät teoria tunneista mielenkiintoisia ja todella opettavaisia. Opin asioita joita ei Suomessa opetettu lainkaan.Koululla on lämmin ilmapiiri ja apua on helppo pyytää. Taukoiluun löytyy myös mukava terassi alue Upea kokemus! Omaa aikaakin jää mukavasti harrastaa ja nähdä paikallista elämää ja kulttuuria.


Ota yhteyttä 

Lähetä yhteydenottolomake ja jutellaan lisää tarpeistasi sekä työharjoittelun ajankohdasta ja toiveista.