ProTeam

Ammattilaishierojat

ProTeam ammattilaiset

ProTeam -Professionlas

ProTeam - Jami 

Aikaisemmalta ammatiltaan Jami on sairaanhoitaja. Hän on työskennellyt 20 vuotta kehitysvammaisten lasten ja nuorten kanssa. Harrastuksiin kuuluu padel, lenkkeily ja kuntosali.

Jami is a former nurse. He has been working with disabled children and youngsters for over 20 years. Free time activities include padel, jogging and a gym. 


ProTeam - Linnea 

Uusin ProTeamiläisemme Linnea on koulutukseltaan myös liikuntaneuvoja sekä Personal Trainer. Vapaa-ajan harrastuksiin kuuluu kuntosali, luonnossa liikkuminen sekä kamppailulajit.

Our newest ProTeam member, Linnea, is also a Personal trainer. Free time activities include a gym, outdoor activities and martial arts.

ProTeam - Vesku 

Vesa on aikaisemmalta ammatiltaan lähihoitaja. Hän on opiskellut myös Avoimessa yliopistossa Liikuntalääketieteen- ja urheilijan ravitsemuksen perusteita. Liikunta on kuulunut oleellisena osana Veskun elämään jo lapsuudesta asti. Kokemusta on kestävyyslajeista kamppailulajeihin, unohtamatta rakkaita palloilulajeja. 

Vesa is a former practical nurse. He has also studied the basics of Sports athlete's nutrition at the University. Sports has been a part of Vesku's life since childhood. 

Osteopaatti

Hierojaopiston pääopettaja, Osteopaatti Kari Kinnunen

Kari valmistui Koulutetuksi hierojaksi 2007 ja Osteopaatiksi 2012. Kari on opettanut vuodesta 2008 Suomen Urheiluhierojaopistolla ja Espanjassa Hierojaopistolla hän on ollut pääopettajana vuodesta 2013. Käytännön kokemusta on karttunut myös Pk35 fysiona.

Urheilutaustana jalkapallo sekä jääkiekko. Nykyään
vapaa-aika kuluu tenniskentillä.

Kari graduated as a Trained Massage Therapist in 2007 and Osteopath in 2012. Kari has been a teacher since 200.

He spends he's free time on the tennis court.