ProTeam Professionals

Ammattilaishierojat

ProTeam 

ProTeam -Professionals

ProTeam - Jami
🇫🇮🇬🇧

Aikaisemmalta ammatiltaan Jami on sairaanhoitaja. Hän on työskennellyt 20 vuotta kehitysvammaisten lasten ja nuorten kanssa. Harrastuksiin kuuluu padel, lenkkeily ja kuntosali. Jami on myös opettanut hierojia Spomalla vuodesta 2021.


Jami is a former nurse. He has been working with disabled children and youngsters for over 20 years. Free time activities include padel, jogging and a gym. Jami also teaches students at Sport Massage Institute of Finland, since 2021.


ProTeam - Vesku
🇫🇮🇬🇧

Vesa on aikaisemmalta ammatiltaan lähihoitaja. Hän on opiskellut myös Avoimessa yliopistossa Liikuntalääketieteen- ja urheilijan ravitsemuksen perusteita. Liikunta on kuulunut oleellisena osana Veskun elämään jo lapsuudesta asti. Kokemusta on kestävyyslajeista kamppailulajeihin, unohtamatta rakkaita palloilulajeja.  Vesa on myös opettanut hierojia Spomalla vuodesta 2021.


Vesa is a former practical nurse. He has also studied the basics of Sports athlete's nutrition at the University. Sports has been a part of Vesku's life since childhood. Vesa also teaches students at Sport Massage Institute of Finland, since 2021.

ProTeam - Ira
🇫🇮🇬🇧

Ira on työskennellyt hierojana viimeiset 3,5 vuotta Suomessa, Espanjassa, Hollannissa ja Portugalissa. Hän on työskentelyn ohella opiskellut Liikuntalääketieteen perusopintoja avoimessa yliopistossa. Liikunnan ja urheilun parissa Ira on viettänyt aikaa jo pienestä lähtien. Ilma-akrobatia on lähellä sydäntä ja muihin harrastuksiin kuuluu kehonpainoharjoittelu, kuntosali, koirien kanssa ulkoilut, sekä matkustaminen matkailuautolla.


Ira has been massaging last 3,5 years in Finland, Spain, Holland and Portugal. She has also studied the basics of athlete's nutrition at the university. Ira has been doing sports since she was a kid. Air acrobatic is close to her heart and she also injoys bodyweight workouts, gym, walking with the dogs and travelling with a camper

ProTeam - Samuel
🇫🇮🇬🇧

Samuel on aikasemmin työskennellyt logistiikka alalla. Samuel opiskeli hierojaksi Spomalla ja valmistui Koulutetuksi hierojaksi keväällä 2022. Urheilu on aina kuulunut Samuelin elämään monipuolisesti. Tällä hetkellä eniten tulee pelattua padelia ja käytyä salilla.


Samuel has previously worked in logistics. Samuel studied to become a masseuse at Sport Massage Institute of Finland and graduated as a Trained masseuse in the spring of 2022. Sports has always been a part of Samuel's life. At the moment he mostly plays padel and goes to the gym.

ProTeam - Lucas
🇫🇮🇸🇪🇬🇧

Lucas opiskeli hierojaksi Spomalla 2020-2021. Hän valmistui Koulutetuksi hierojaksi 2021. Vapaa aika kuluu rullakiekossa sekä kuntosalilla.


Lucas studied to become a masseuse at Sport Massage Institute of Finalnd 2020-2021. He graduated as a trained masseuse in 2021. He spends his free time in roller hockey and the gym.

Osteopatia- OMT Terapia

Osteopaatti - Osteopath

Hierojaopiston pääopettaja, Osteopaatti Kari Kinnunen

Kari valmistui Koulutetuksi hierojaksi 2007 ja Osteopaatiksi 2012. Kari on opettanut vuodesta 2008 Suomen Urheiluhierojaopistolla ja Espanjassa Hierojaopistolla hän on ollut pääopettajana vuodesta 2013. Käytännön kokemusta on karttunut myös vuosista Pk35 fysiona.

Urheilutaustana jalkapallo sekä jääkiekko. Nykyään
vapaa-aika kuluu tennis- ja padelkentillä.

Kari graduated as a Trained Massage Therapist in 2007 and Osteopath in 2012. Kari has been teaching anatomy and massage since 2009. As a head teacher at Sport Massage Institute of Finland he has been since 2013.

He used to play football and ice hockey. Today´s free time is spent on the tennis/padel courts. 


OMT Terapeutti - OMT Therapist

Marcus Englund

Marcus on työskennellyt fysioterapeuttina yli 10 vuotta niin Suomessa kuin Ruotsissakin. Perusopintojen jälkeen hän suoritti 3 vuoden lisäopinnot ja OMT -tutkinnon (ortopedinen manuaalinen terapia). 

Marcus has worked as a physiotherapist for over 10 years in both Finland and Sweden. After basic studies, he completed 3 years of additional studies and an OMT degree (orthopedic manual therapy).