Urheiluhieroja & Auktorisoitu Personal Trainer (APT®)

Yhteiskoulutus

Urheiluhieroja & Auktorisoitu Personal Trainer (APT®)


Spoma sekä Trainer Lab ovat aloittaneet yhteistyön, joka mahdollistaa hierojaoppilaillemme
Auktorisoidun personal trainerin -koulutuksen (APT®) hierojaopintojen yhteydessä.

Trainer Lab -Personal trainerin -koulutus (APT®) on räätälöity siten, että tarpeettomat päällekkäisyydet hierojaopintojen kanssa on karsittu. Näin on pystytty rakentamaan tehokas ja edullinen koulutuskokonaisuus, josta valmistuneet pääsevät halutessaan suoraan auktorisoitujen valmentajien hakemistoon:
hakemisto.apt-personaltrainer.fi
.

PT-koulutus järjestetään suomalaisen Trainer Lab -koulutustalon toimesta ja toteutetaan Hierojaopistolla Fuengirolassa. Kolmipäiväisiä lähijaksoja on yhteensä kuusi, ja ne jakautuvat tasaisesti hierojakoulutuksen ajalle.

Personal trainer koulutuksen jälkeen sinulla on valmiudet toimia monipuolisesti liikunnan, terveyden ja hyvinvoinnin valmentajana. Koulutuksen laajuus ja sisältö vastaavat yleiseurooppalaista EQF 4 -tasoa. Näkökulmana on terveyttä edistävä, turvallinen ja motivoiva valmentaminen, ja koulutuksessa tehdään paljon käytännön harjoituksia. Liiketekniikat, voima- ja kestävyysharjoittelu, ravitsemuksen ohjaaminen ja liikuntapsykologia ovat tärkeitä painopisteitä.

APT® -koulutuksen hinta: 1800 € (sis. alv 24 %) 


Hierojaopintojen sisältö

Spomalla Fuengirolassa on koulutettu hierojia vuodesta 2013. Laadukas opetus näkyy selkeästi opiskelijoidemme anatomian tietämyksessä sekä käytännön hieronnassa. Koulutuskokonaisuus aloitetaan kahdesti vuodessa keväisin ja syksyisin, opinnot kestävät n.9kk (sisältäen loman).

Hieronnan ammattitutkinnon perusteet ovat pohjana koulutuksellemme. Opintokokonaisuutemme kuitenkin sisältää runsaasti teoriaa ja käytännön tekniikoita ammattitutkinnon perusteiden lisäksi.

Hierojaopinnot koostuvat mm.

- Hierontatyön lähtökohdat
- Fysiologia
- Anatomia
- Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
- Tautioppi
- Kliininen erotusdiagnostiikka
- Urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja hoito
- Työterveystieto
- Klassisen- ja urheiluhieronnan käytännön harjoittelu
- Kinesio- sekä urheiluteippaus
- Hierontatyön perusteet ja menetelmät / urheiluhieronta
- Itsehoidon tukeminen
- Asiakaskeskeinen hoitaminen
- Lihashuollon tukitoimet
- Itsenäinen ammatinharjoittaminen / yritystalous sekä yrityssuunnitelma


Vajaassa vuodessa opiskelet ammattitaitoiseksi hierojaksi. Hierojakoulutuksen jälkeen suoritat halutessasi hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja tämän jälkeen Suomessa hierojana työskennellessäsi et ole arvonlisäverovelvollinen. 

Hierojakoulutuksen hinta: 2500 € (sis. iva 21 %)  


Hierojaopintojen pääopettaja, Opiston johtaja Kari Kinnunen on alansa parhaimmistoa koulutuksensa ja työkokemuksensa ansiosta. Kari kouluttautui hierojaksi vuonna 2007 ja Osteopaatin koulutuksen hän on saanut vuosina 2008-2012. Kari on myös työskennellyt vuosia jalkapalloseura PK-35:n fysiona. Pääopettajana hän on ollut Hierojaopistolla vuodesta 2013. 

Täytä hakemus!