Opiskelua Hierojaopistolla

Opiskele lihashuollon ammattilaiseksi!

Manuaaliterapia opinnot Espanjassa!

Opetuksen laatu on aidosti arvojemme ykkönen! Koulutuskokonaisuutemme sisältää paljon asiaa hieronnan näyttötutkinto vaatimusten ulkopuolelta. Meiltä valmistuttuasi sinulla on erinomaiset valmiudet toimia hierojana ja erottua eduksesi monipuolisten otteiden sekä erilaisten mobilisointi- ja manuaalisten hoitotekniikoiden osaajana.

Vajaassa vuodessa opiskelet ammattitaitoiseksi hierojaksi.

Koulutuskokonaisuutemme on jaettu etä-, ja lähiopintoihin Fuengirolassa, Espanjassa. Ensimmäinen kuukausi opiskellaan verkossa. Koulutusalustallamme on anatomian teoriaopiskelun tueksi laadukkaat materiaalit ja opettajan tuki on saatavilla koko etäopintojakson ajan. Etäopintojakson voit suorittaa oman aikataulusi mukaan. 

Lähiopinnoissa teoriaopintoja jatketaan rinnakkain käytännönopetuksen kanssa. Opintojen edetessä käytännönharjoittelun tueksi oppilaamme suorittavat harjoittelua praktiikallamme Fuengirolassa. Laadukas opetus näkyy selkeästi opiskelijoidemme anatomian tietämyksessä sekä käytännön hieronnassa.

Hierojakoulutuksen jälkeen suoritat halutessasi hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattua ammattinimikettä: Koulutettu hieroja ja tämän jälkeen Suomessa hierojana työskennellessäsi et ole arvonlisäverovelvollinen. 


Oppilaiden kokemuksia

Opetuksen laatu on meille tärkeintä ja opettajat ovat tukena oppilaillemme myös opintojen jälkeen! 

"Valitsin Espanjan hierojakoulun, sillä halusin vaihtaa maisemaa ja päästä harjoittelamaan juoksua hyvissä olosuhteissa ympäri vuoden. Vuosi hierojaopistolla oli upea kokemus. Kilpaurheilun yhdistäminen opiskeluun onnistui hyvin ja koululta sai hyvin tukea ja ymmärrystä siihen. Lisäksi opetus oli laadukasta ja eri aihealueita käytiin monipuolisesti läpi. Hierojaopistolta saa loistavat eväät alan huippuammattilaiseksi!"

Anniina

"Hierojaksi opiskeleminen antoi minulle erinomaiset eväät lähteä jatko-opiskelemaan fysioterapeutiksi. Karin vetämällä kokonaisuudella pureuduttiin kattavasti mm. ihmiskehon anatomiaan, tutkimiseen ja tottakai opeteltiin hieromaan. Lisäksi sain arvokasta kokemusta asiakastyöstä. Karista huokuu kiinnostus alaa kohtaan ja hän yhdistää taitavasti teorian käytännön opintoihin. Luokassa oli mielestäni leppoinen ilmapiiri ja vietimme usein aikaa myös koulun ulkopuolella eri aktiviteettien merkeissä. (Fysioterapeutti, OAMK)"

JP

Koulutuskokonaisuus

Opintokokonaisuutemme sisältää runsaasti teoriaa ja käytännön tekniikoita
ammattitutkinnon perusteiden lisäksi!

- Hierontatyön lähtökohdat
- Fysiologia
- Anatomia
- Kliininen erotusdiagnostiikka 
- Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
- Tautioppi
- Työterveystieto

- Urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja hoito
-Klassisen- ja urheiluhieronnan käytännön harjoittelu
- Kinesio- sekä urheiluteippaus
- Hierontatyön perusteet ja menetelmät / urheiluhieronta

- Itsehoidon tukeminen
- Asiakaskeskeinen hoitaminen
- Lihashuollon tukitoimet
- Itsenäinen ammatinharjoittaminen / yritystalous sekä yrityssuunnitelmaSeuraava koulutus syksy 2024

Syksyn 2024 ammattitutkintoon valmentava hierojakoulutus 2.9.2024 - 26.4.2025! 

Vastapainoksi intensiiviselle opiskelulle Espanja tarjoaa vapaa-ajalle aurinkoenergiaa
(yli 300 päivää vuodessa)
pitkiä rantoja, mahtavia makuelämyksiä sekä loistavat harrastus- ja ulkoilumahdollisuudet!

Elämää Fuengirolassa

Opinnot on suunniteltu niin, että aikaa jää myös Espanjasta nauttimiseen!

Asuminen ja eläminen on edullista. Vapaa-ajalle ravintoloita ja rantaviivaa miltein kahdeksan kilometriä. Perheellisille löytyy päiväkodit ja koulut myös suomenkiellellä. Esikoulusta lukioon. Paikallisiin kouluihinkin on mahdollista päästä oppilaaksi!

Harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat, Yli 300 aurinkoista päivää vuodessa takaavat ulkoilmaharrastukset mm. jalkapallo, padel, tennis, suppailu, enduro, vaellus, frisbeegolf, uinti, kalliokiipeily, pyöräily.

Malagan läheisyys takaa kätevät mahdollisuudet matkustaa ja tutustua Espanjaan. Loistavat juna, linja-auto sekä lentoyhteydet myös ympäri Eurooppaa.


Ota rohkeasti yhteyttä! 

Lähetä viestiä, autamme mielellämme opintoihin
tai Espanjaan muuttoon liittyvissä kysymyksissä!