Hierojaksi Espanjassa

Hierojaksi opiskelu Hierojaopistolla Fuengirolassa

Haluatko lihashuollon ammattilaiseksi? 

Sport Massage Institute of Finland aloitti Hieronnan ammattitutkintoon valmentavat hierojakoulutukset  Fuengirolassa syksyllä 2013. Laadukas, suomenkielinen opetus näkyy selkeästi opiskelijoidemme anatomian tietämyksessä sekä käytännön hieronnassa. Opintokokonaisuutemme sisältää todella paljon asiaa näyttötutkinnonvaatimusten ulkopuolelta.

Hierojakoulutuksen jälkeen suoritat halutessasi hieronnan ammattitutkinnon, joka antaa sinulle oikeuden käyttää suojattua ammattinimikettä Koulutettu hieroja ja tämän jälkeen Suomessa hierojana työskennellessäsi et ole arvonlisäverovelvollinen.

Koulutuksemme on jaettu sekä etäopintoihin, että lähiopintoihin Espanjassa. Opintokokonaisuus on rakennettu niin, että ensimmäinen kuukausi opiskellaan kokonaan verkossa. 

Hierojaopiston opintokokonaisuus

Vajaassa vuodessa opiskelet ammattitaitoiseksi hierojaksi!

Hieronnan ammattitutkinnon perusteet ovat pohjana koulutuksellemme. Opintokokonaisuutemme kuitenkin sisältää runsaasti teoriaa ja käytönnän tekniikoita ammattitutkinnon perusteiden lisäksi.  

- Hierontatyön lähtökohdat
- Fysiologia
- Anatomia
- Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
- Tautioppi
- Työterveystieto

- Klassisen- ja urheiluhieronnan käytännön harjoittelu
- Kinesio- sekä urheiluteippaus
- Hierontatyön perusteet ja menetelmät / urheiluhieronta

- Itsehoidon tukeminen
- Asiakaskeskeinen hoitaminen
- Lihashuollon tukitoimet
- Itsenäinen ammatinharjoittaminen / yritystalous, liiketoimintasuunnitelma.

Pääopettajamme Kari Kinnunen

Pääopettajanamme toimii vuodesta 2008 opettanut ja ahkeran arvomaailman sekä vahvan työkokemuksen omaava Koulutettu hieroja, Osteopaatti Kari Kinnunen. Hänen kokemuksensa anatomian ja käytännön manuaaliterapian osaajana on alan ensiluokkaista tasoa!

Kari valmistui koulutetuksi hierojaksi vuonna 2007 ja on siitä saakka työskennellyt urheilijoiden parissa. Vuonna 2012 hän valmistui Osteopaatiksi (OOKK). Hierojaopistolla hän on toiminut pääopettajana vuodesta 2013.

Elämää Fuengirolassa

Opinnot on suunniteltu niin, että aikaa jää myös Espanjasta nauttimiseen!

Asuminen ja eläminen on edullista. 
Vuokra-asunnon hankinta sekä miltein kaikki palvelut hoituvat suomeksi. Malagan läheisyys takaa helpot kulkuyhteydet muualle Espanjaan ja Eurooppaan.

Harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Yli 300 aurinkoista päivää vuodessa. 8km rantaviivaa ja talvisinkin lämpötilat lähentelevät +20 astetta, jopa ylikin. 

Perheellisille Fuengirolasta löytyy päiväkodit ja koulut suomenkiellellä. Esikoulusta lukioon. Myös paikallisiin kouluihin on mahdollista hakea. Monet oppilaistamme myös työskentelevät opintojen ohella lähialueella.

Tarvittaessa olemme apuna käytännönjärjestelyissä! 

Oppilaiden kokemuksia

"Päätin lähteä opiskelemaan hierojaksi Espanjaan, koska hierojaopistolla on paljon kehuja ja vaikutti täydelliseltä yhdistelmältä asua ulkomailla ja saada haluamani koulutus samalla. Koululla on rento ilmapiiri ja ammattitaitoinen opetus. Apua sai aina Karilta tai keneltä vain, kun sitä kysyi. Opiskelu oli ripeätahtista, mutta perässä pysyi, kun oli paikalla ja jaksoi kerrata asiat kotona. Opiskeluympäristö on myös mitä mahtavin. Aurinko paistoi ja opiskeltiin rannalla ja altailla. Lähtöä Espanjaan en kadu hetkeäkään. Muutto hoitui helposti. Espanjassa pääsi näkemään ja kokeilemaan/kokemaan paljon uusia asioita vuoden aikana."

Roosa

Lukuvuosi 2020-2021

"Tiivis opiskeluympäristö sekä käytännönläheinen opiskelutapa toimi ainakin minun kohdalla erittäin hyvin.. Mielestäni Karin tietotaito taso on erittäin kattava ja siksi myös koin opetuksen olevan hyvinkin laadukasta. Parasta opiskelussa oli ehdottomasti suoraviivaisuus ja se että panostettiin käytännön työhön. Valmistun lähiaikoina fysioterapeutiksi ja koen että Karin vetämä urheiluhierojakoulutus oli paljon laadukkaampaa sekä antoisampaa kuin 3,5 vuoden AMK-fysioterapeutti koulutus.
Espanjassa asumisen koin yllätävänkin helpoksi ja arkielämää piristi lämmin ja aurinkoinen ilmasto. Täydellinen kokonaisuus 5/5
"

Erik

Lukuvuosi 2013-2014

"Olin vuosina 2014-2015 Fuengirolassa Karin vetämällä kurssilla. Alkuun muutto Espanjaan yksin tuntui jännän pelottavalta, mutta jo ekojen päivien ja asioiden helppouden takia turhat jännitykset poistui saman tien. Fuengirola ja koulun alue Los Pacos on hyvien kulkuyhteyksien päässä ja koulun alue on mitä mieluisin opiskeluympäristö - jokainen varmaan voi kuvitella kumpi motivoi enemmän - lämmin kuuma takapiha jossa uima-allas ja terassi alue taukojen ajaksi, vai sporan venailu räntäsateessa jalat märkinä..."

Henkka 

Lukuvuosi 2014-2015


"Opiskeluaika Espanjassa oli parasta ja lähtisin takaisin vaikka heti.
Kari on huippuopettaja, joka tietää kaiken. Teoriaa on sopivasti ja sitä pääsee soveltamaan käytännössä heti alusta asti paljon. Asiakashieronnat koulupäivien jälkeen varmistaa, että hierojaksi valmistuessa on heti valmis "oikeisiin asiakkaisiin". Ja parasta on tietenkin tauot terassilla nauttien auringosta ja koulun jälkeen pääsee suoraan rannalle! Sain myös todella hyviä kavereita, joiden kanssa olen edelleen yhteydessä Suomessa.
Hierojaksi valmistumisen jälkeen jatkoin opiskelua OOKK:lle ja teen hierontoja Helsingin keskustassa. Asiakkaita ollut alusta asti aina yli tavotteiden!
"

Henriikka

Lukuvuosi 2016-2017


"Opiskelu Espanjassa oli todellakin antoisaa ja hauskaa. Ryhmähenki koulussa on uskomattoman hyvä ja itselle jäi monta hyvää ystävää sieltä. Opiskelu on tarpeeksi vaativaa ja Karin vetämällä kurssilla opetus on ammattitaitoista. Kurssilla oppii paljon muutakin kuin perus anatomiaa ja hierontaa. Karin osaamisen ja kokemusten kautta oppiminen on laajaa ja opittua tietoa on jatkossa oikeasti helppo soveltaa omien asiakkaiden kanssa. Itse opiskelen tällä hetkellä osteopaatiksi ja teen hierojan töitä satunnaisesti. Suosittelen kaikille enemmän kuin lämpimästi Espanjassa ja Karin opeissa opiskelua, teille tulee kivaa siellä!!."

Reena

Lukuvuosi 2014-2015

"Kurssi Espanjassa oli ikimuistoinen ja sieltä jäi paljon hyviä ystäviä joiden kanssa vieläkin ollaan aktiivisesti yhteydessä vaikka asutaan eri puolilla suomea. Kurssin jälkeen olen toiminut kolme vuotta yrittäjänä ja käynyt manuaalisen selkäterapian koulutuksen sekä jäsenkorjauskoulutuksen. Asun pienellä paikkakunnalla jossa kilpailu on kovaa kun saman alan yrittäjiä on paljon. Koulussa panostettiin paljon asiakkaan tutkimiseen sekä eri hoitomenetelmiin. Näen sen valttinani sillä saan asiakkailta usein hyvää palautetta perusteellisesta tutkimisesta ja että käytän hoitomenetelmiä mitä heihin ei ole aiemmin käytetty. Suosittelen ehdottomasti kurssia Espanjassa Karin opeissa!"


Jussi

Lukuvuosi 2013-2014

Ota yhteyttä

Mitä tahansa kysyttää opinnoista tai muutosta Espanjaan, vastaamme mielellämme!

Tervetuloa! 

Sport Massage Institute of Finland

Calle las Viñas 56, 29640 Fuengirola

+34 656 630 690 / Whatsapp
(ma-to 8-20, pe 9-16)

hierojaopisto@spoma.fi