Lihashuollon ammattilaiseksi

Opiskelu hierojaopistolla Espanjassa! 

Arvostettu terveydenhuoltoalan
ammatti alle vuodessa!

Opetuksen laatu on aidosti arvojemme ykkönen! Koulutuskokonaisuutemme sisältää paljon asiaa hieronnan näyttötutkinto vaatimusten ulkopuolelta. Meiltä valmistuttuasi sinulla on erinomaiset valmiudet toimia hierojana ja erottua eduksesi monipuolisten otteiden sekä erilaisten mobilisointi- ja manuaalisten hoitotekniikoiden osaajana. 

Koulutuksemme on jaettu etä-, ja lähiopintoihin Espanjassa. Koulutuskokonaisuutemme on rakennettu niin, että ensimmäinen kuukausi opiskellaan verkossa. Koulutusalustallamme on anatomian teoriaopiskelun tueksi laadukkaat materiaalit ja opettajan tuki on saatavilla koko etäopintojakson ajan. Etäopintojaksolla on myös liveluennot viikoittain, jolloin kysymyksistä saadaan aikaiseksi mielenkiintoisia keskusteluja. 

Lähiopinnoissa teoriaopintoja jatketaan rinnakkain käytännönopetuksen kanssa. Opintojen edetessä käytännönharjoittelun tueksi oppilaamme suorittavat myös työharjoittelua praktiikallamme Fuengirolassa. Opiskelu on intensiivistä ja laadukas opetus näkyy selkeästi opiskelijoidemme anatomian tietämyksessä sekä käytännön hieronnassa. 

Koulutuskokonaisuus

 Valmistu ammattitaitoiseksi manuaaliterapeutiksi
alle vuodessa!

- Hierontatyön lähtökohdat
- Fysiologia
- Anatomia
- Tuki- ja liikuntaelinsairaudet
- Tautioppi
- Kliininen erotusdiagnostiikka

- Urheiluvammojen ennaltaehkäisy ja hoito
- Työterveystieto
- Klassisen- ja urheiluhieronnan käytännön harjoittelu
- Kinesio- sekä urheiluteippaus
- Hierontatyön perusteet ja menetelmät / urheiluhieronta

- Itsehoidon tukeminen
- Asiakaskeskeinen hoitaminen
- Lihashuollon tukitoimet
- Itsenäinen ammatinharjoittaminen / yritystalous sekä yrityssuunnitelma

Pääopettajamme Kari Kinnunen

Pääopettajamme Kari Kinnunen on koulutukseltaan Ortopedinen Osteopaatti sekä Koulutettu hieroja.

Karilla on yli 15 vuoden kokemus anatomian ja manuaaliterapian opetuksesta sekä käytännön hoitotyöstä.

Kari on toiminut opettajana vuodesta 2008. Opiston johtajana tärkeintä Karille on laadukas opetus ja tuki oppilailleen valmistumisen jälkeenkin.


Fuengirola

Opinnot on suunniteltu niin, että aikaa jää myös Espanjasta nauttimiseen!

Asuminen ja eläminen on edullista. 
Vuokra-asunnon hankinta sekä miltein kaikki palvelut hoituvat suomeksi. Malagan läheisyys takaa helpot kulkuyhteydet muualle Espanjaan ja Eurooppaan.

Harrastusmahdollisuudet ovat lähes rajattomat. Yli 300 aurinkoista päivää vuodessa. 8km rantaviivaa ja talvisinkin lämpötilat lähentelevät +20 astetta, jopa ylikin. 

Perheellisille Fuengirolasta löytyy päiväkodit ja koulut suomenkiellellä. Esikoulusta lukioon. Myös paikallisiin kouluihin on mahdollista hakea. Monet oppilaistamme myös työskentelevät opintojen ohella lähialueella.

Olemme mielellämme apuna käytännönjärjestelyissä! 

Oppilaiden kokemuksia

"Koitti hetki ja tilaisuus ottaa uusi suunta elämään, joten ajattelin toteuttaa vuosien takaisen ajatuksen hierojaksi kouluttautumisesta. Opetuksen taso on jopa ylittänyt odotukset ja opistolla hyvä henki. Kannatti tulla!"
Anu
Lukuvuosi 2020-2021

"Tiivis opiskeluympäristö sekä käytännönläheinen opiskelutapa toimi ainakin minun kohdalla erittäin hyvin.. Mielestäni Karin tietotaito taso on erittäin kattava ja siksi myös koin opetuksen olevan hyvinkin laadukasta. Parasta opiskelussa oli ehdottomasti suoraviivaisuus ja se että panostettiin käytännön työhön. Valmistun lähiaikoina fysioterapeutiksi ja koen että Karin vetämä urheiluhierojakoulutus oli paljon laadukkaampaa sekä antoisampaa kuin 3,5 vuoden AMK-fysioterapeutti koulutus.
Espanjassa asumisen koin yllätävänkin helpoksi ja arkielämää piristi lämmin ja aurinkoinen ilmasto. Täydellinen kokonaisuus 5/5
"

Erik

Lukuvuosi 2013-2014

"Hieno kokemus elämään , ei unohdu koskaan voin kyllä suositella ja olenkin suositellut , minä joka ei todellakaan opi kuin kantapään kautta niin voin sanoa opettaja Kari Kinnunen on kyllä mies paikallaan opettaa hieromista ja ihmisen anatomiaa ,, kiitos. Puitteet on kyllä hyvät ja opetus erinomaista."

Hessu 

Lukuvuosi 2018-2019


"Aivan mahtava paikka opiskella ja harrastaa. Opetus loistavaa ja ilmapiiri rento, kannustava ja mukaansatempaava. Sopii mainiosti myös hieman varttuneemmalle opiskelijalle esim. alanvaihtoon tai välivuoden viettoon. Suosittelen!!"

Monica

Lukuvuosi 2019-2020


"Olin jo pari vuotta selaillut eri koulutusvaihtoehtoja hierojan ammattiin Suomessa ja Spoman osuessa kohdalle tuntui oikealta tarttua tilaisuuteen. En osannut edes kuvitella miten laajat eväät koulusta lopulta sai ammattiin! Opetus oli mielenkiintoista ja innostavaa, uskomattoman monipuolista, kannustavaa ja rohkaisevaa. Opettajana Kari rohkaisi meitä alusta saakka löytämään oman tyylin tehdä sekä yksilöimään hoidon aina erilaisten asiakkaiden mukaan. Tietoa ja taitoa kertyi vuoden aikana hurja määrä ja sitä olisi halunnut jäädä kerryttämään vielä enemmänkin kun aiheet olivat niin mielenkiintoisia! Mutta nyt on varma fiilis jatkaa eteenpäin kohti uusia haasteita. Kiitos Karin, Sailan ja joko Spoman tiimin ✨🙏"
Riina

Lukuvuosi 2022-2023

"Kurssi Espanjassa oli ikimuistoinen ja sieltä jäi paljon hyviä ystäviä joiden kanssa vieläkin ollaan aktiivisesti yhteydessä vaikka asutaan eri puolilla suomea. Kurssin jälkeen olen toiminut kolme vuotta yrittäjänä ja käynyt manuaalisen selkäterapian koulutuksen sekä jäsenkorjauskoulutuksen. Asun pienellä paikkakunnalla jossa kilpailu on kovaa kun saman alan yrittäjiä on paljon. Koulussa panostettiin paljon asiakkaan tutkimiseen sekä eri hoitomenetelmiin. Näen sen valttinani sillä saan asiakkailta usein hyvää palautetta perusteellisesta tutkimisesta ja että käytän hoitomenetelmiä mitä heihin ei ole aiemmin käytetty. Suosittelen ehdottomasti kurssia Espanjassa Karin opeissa!"


Jussi

Lukuvuosi 2013-2014

Ota yhteyttä

Mitä tahansa kysyttää opinnoista tai muutosta Espanjaan, vastaamme mielellämme!

Tervetuloa! 

Sport Massage Institute of Finland

Calle las Viñas 56, 29640 Fuengirola

+34 656 630 690 / Whatsapp
(ma-to 8-20, pe 9-16)

hierojaopisto@spoma.fi